Snoezige eerste bal Panda - 10 cm

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER005

Bob Kolar voor Crocodile Creek (6)

Let's have a ball! ;-)

Gooien, rollen, vangen en weer weggooien ... dit schattig rond balletje van Crocodile Creek ziet er niet alleen leuk uit hij zorgt echt voor uren speelplezier voor zelfs de kleinste kindjes. Leuk om mee binnen te spelen of mee te nemen in je tas en in het park weer boven te halen.

4,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 382181-5

TypeBallen
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenDieren

Deze snoezige Crocodile Creek bal - met pandahoofd - past perfect in de kleinste handjes en laat peuters toe hun gooi- en vangtechniek uitgebreid en eindeloos te oefenen :-) Perfect om binnen en buiten mee te spelen.

Afmetingen: ø 10 cm

Materiaal: hoog kwaliteits PVC - vrij van ftalaten

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Illustratie: Bob Kolar

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.210.210.20.07
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Bob Kolar voor Crocodile Creek
Inspiratie en stories