Snoezige kapperstafel - Flora

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ447

Maak je helemaal klaar voor het feestje met deze snoezige kaptafel Flora. Wil je er pico bello uitzien? Doe de ring om je vinger, houten lippenstift en nagellak op en maak het af met elastiekjes, om de mooiste te zijn. Berg je spulletjes op in de laatjes, als helemaal klaar bent!

Superleuk cadeau voor de kindjes die dol zijn op zichzelf mooi maken.

48,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06553

CollectieRole plays
TypeImitatiespeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %

Snoezige kapperstafel Flora met leuke accessoires. Fantastisch om je klaar te maken voor een belangrijk verjaardagsfeestje, schooloptreden of wanneer er belangrijk bezoek komt. 

Inhoud: borstel, 2 elastieken, ring, armband, lippenstift en nagellak.

Leeftijd: 4 jaar
Afmetingen: 28 x 29 x 18 cm
Materiaal: hout

Djeco wil van kindjes hun dromen werkelijkheid maken. Ga in de leerschool om kapper, chef of teddybeerarts te worden. Rollenspel levert een grote bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Spelend leren via rollenspel zorgt voor een ontwikkeling van het denken, inbeelden,plannen, afvragen, herinneren, raden, hopen en experimenteren.

Het is heerlijk als kinderen zich ook thuis helemaal kunnen verliezen in hun rollenspel. Ga er in mee. Praat met de kapper, de chef of de verpleegster. Kinderen gaan volledig op in hun rol en willen dat je met het personage praat.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!