set de 24 napperons 'Pastries & Pearls'

snoezige papieren kleedjes 'pastries & pearls'

Staat: Nieuw product

Talking Tables

KZ15107

Breng de essentie van de oude Engelse 'Teatime' in je eigen huis met deze charmante en elegante lijn 'Pastries & Pearls'. Laat je gasten weten...

5,50 €

3,58 €

Add to my wishlist

Breng de essentie van de oude Engelse 'Teatime' in je eigen huis met deze charmante en elegante lijn 'Pastries & Pearls'. Laat je gasten weten dat het tijd is voor thee en geniet van een decadente middag in stijl!

Een vrolijk setje met 24 mooie papieren kleedjes in 3 verschillende uitvoeringen en afmetingen.Voeg dat extra vleugje decoratie toe aan je afternoon tea tafel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Talking Tables werd opgericht door Clare Harris in 1999, net op tijd voor de Millennium viering. Een jaar later kwam Mark McCormack bij het bedrijf. Talking Tables begon met slechts 8 producten, vandaag zijn dat er meer dan 350. Talking Tables ontwerpt al haar producten helemaal zelf, met een vleugje stijl en humor vieren ze het leven. De bedrijfsnaam verwijst naar de producten die je tafel laten praten, zo kan iedere gast, van oma tot een oude vriend, zich ontspannen en welkom voelen aan jouw tafel!