Sonny Angel geluksbrenger - Bloemen serie

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

KZ23860

De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel.

8,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SAS65382

De geluksbrengers worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou!

Zó véél kleurrijke figuurtjes in de Sonny Angels 'Bloemen serie'! Deze serie bevat 12 verschillende bloemen die 7.5 cm groot zijn. Een roos, tulp, cactus, paardebloem, klaproos, lelie,... welke Sonny Angel kiest jou?! Spannend!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
07.500.06
  • Door Sandra R.
  •  de 08/04/2020
Leuk fig,hoewel sommige wat op een badmutsje trekken zijn deze wel leuk
  • Door Lotte O.
  •  de 18/12/2018
xxxx
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!