Sonny Angel Geluksbrenger Dieren Serie 1

Elk gelukspopje komt in een gesloten doosje

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

MCH081

Welcome to my jungle (55)

Sonny Angel is vernieuwd; leuker en stijlvoller om nog meer geluk te brengen !

Sonny Angel is een klein engeltje dat graag allerlei hoofddeksels draagt. Hij staat altijd aan jouw zijde om je te laten glimlachen. Sonny Angel biedt zen-momentjes in je dagelijks leven. Hij is een welgekomen aanblik bij de ingang van je huis, naast je bed, op je bureau en op zoveel andere plaatsen.

14 jaar zijn verstreken sinds de geboorte van Sonny Angel, die werd geboren om ons allemaal te laten lachen en iets leuks aan ons leven toe te voegen. Vanuit de hoek van een kamer naar een prominent plek op een plank, heeft hij overal ter wereld glimlachjes en vreugde gebracht.

Te koop per stuk in een blind doosje.

8,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SAS65375

He may bring you more happiness.

De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector's items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel.

De geluksbrengers worden in een 'blind box' verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt.

Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou!

De 'Dieren serie 1' bevat 12 kleurrijke figuurtjes uit het dierenrijk. Elke Sonny Angel is 7.5 cm groot. Een konijn, olifant, panda, tijger, koala, kikker of uil... welke Sonny Angel kiest jou?! Spannend!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5950.06
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!
Collectie Welcome to my jungle
Inspiratie en stories