Sonny Angel geluksbrenger - Kerstmis

Cute gelukspopje in kerstthema om cadeau te doen

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

KZ30395

De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel.

Speciaal voor de kerstperiode werden deze feestelijke geluksbrengers ontworpen. De serie bestaat uit vier figuurtjes: kerstsok, kerstcadeautje, rendier en kerstman. Welke Sonny Angel kiest jou?! Spannend!

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

De geluksbrengers worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
07.500.35
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/12/2020
Altijd verrassend en leuk om cadeau te geven.
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!