Sonny Angel geluksbrenger - Sweets series

Zoet gelukspopje, verkocht in een verrassende blind box

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

MCH001

Mini cadeautjes, maxi pret! (490)

Mmmmm! Pancake, strawberry shortcake, cupcake, popcorn, jelly beans, pudding, cookie, sweets, elk van deze figuurtjes heeft een bijpassend tussendoortje op zijn hoofd.

De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel.

8,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SAS65318

De geluksbrengers worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou!

De lekkerste Sonny Angels vind je in de sweets serie! Deze serie bevat 12 verschillende zoete figuurtjes die 7.5 cm groot zijn. Strawberry shortcake, popcorn, pudding, cookie ... welke Sonny Angel kiest jou?! Naast deze 12 lekkernijen, is er ook nog een 'secret'. Spannend!

Afmetingen: 7,5 cm hoog.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.10.050.04
  • Door Bettina A.
  •  de 18/09/2021
Uitstekend
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/04/2020
Toffe figuurtjes
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories