Sonny Angel geluksbrenger - Valentijn

Geef wat liefde en geluk cadeau met dit lieftallig popje

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

MCH008

Limited Edition Sonny Angel Valentine's Day! Dit jaar is het thema 'Bloemige Valentijn'.
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel.

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SAS65334

De geluksbrengers worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt.
Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou!

Deze Sonny Angel poppetjes zijn speciaal ontworpen voor valentijn. De serie bevat 4 minifiguren (Rose Basket, Rose Box, Rose Bouquet & Single Rose) en geheime Sonny Angels. Een leuk cadeau voor jouw valentijn!
Welke Sonny Angel kiest jou?! Spannend!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.10.050.050.04
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!