Souza for Kids - Konijn cape

Vrolijk konijnenpakje met oortjes en pomponstaart

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Dierenkostuums en -accessoires van Souza! (59)

HOP HOP!

Konijntje Karel vindt het fantastisch om door het weiland te springen met zijn vriendjes. In de verte ziet hij ze al staan.

Hoi lieve vriendjes, spelen jullie mee?

32,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100973

PersonageBosdier
TypeVerkleedcapes
KleurGrijs

Deze konijnencape van SOUZA FOR KIDS heeft 2 schattige konijnenoortjes en een wit pomponnetje als staart.

afmetingen: 40 cm
materiaal: polyester

_

Souza for Kids beschikt over een bijzonder uitgebreide collectie verkleedkostuums en accessoires die kinderen laat stralen. Met veel fantasie zorgen zij ervoor dat elke verkleedpartij een feestje wordt en dat dromen tot leven komen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.
Collectie Dierenkostuums en -accessoires van Souza!
Inspiratie en stories