Spannend dobbelspel - Vind vijf!

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (135)

De spelers zoeken gelijktijdig verschillende vormen van 5 op hun bord en omcirkelen die met de stift. Maar let op: de plaats is beperkt en de vormen moeten alle gegooide symbolen omvatten. Bovendien kan op elk moment de zandloper omgedraaid worden, wat het einde van de ronde inluidt.

Verschillende vormen van 5 leveren een verschillend aantal punten op. Wie na 5 ronden de meeste punten heeft, wint het spel! Zeiden we al 5?

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305285

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 7 jaar

Vind vijf! is een spannend HABA spel met 5 dobbelstenen en 5 rondes waarin je vormen van 5 moet vinden! Je kan dit dobbelsteenspel - met wisbare spelborden - zowel alleen als samen spelen én ... het is ook geschikt voor mensen die kleurenblind zijn.

 
5 dobbelstenen, 4 stiften met sponsje, 1 zandloper, 4 dubbelzijdige borden, 1 dubbelzijdig puntenplan/puzzleplan, 12 vormenkaartjes, 1 spelhandleiding in Frans en Nederlands
 
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Aantal spelers: 1 tot 4
Spelduur: 20 minuten
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories