Spannende kit - Static science

Staat: Nieuw product

4M

KZ19439

Weet jij wat statische elektriciteit allemaal kan? Ontdek het met deze 'static science' kit! Zet je haar rechtop, laat isomovlokjes in een...

16,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Weet jij wat statische elektriciteit allemaal kan? Ontdek het met deze 'static science' kit! Zet je haar rechtop, laat isomovlokjes in een elektroscoop rondvliegen, maak neonlicht zonder elektriciteit en creëer een watermagneet!

Deze geweldige science kit bevat 2 ballonnen, 1 dopje van een fles met een gat in, 1 plastieken wand, stickers, een touw van 150 cm, 1 elektroscoop met deksel, 1 spiraaldraad, 1 plastieken buis, 1 neonlichtje, isomovolkjes en gedetailleerde instructies. Voor kinderen vanaf 8 jaar, toezicht van ouders is aanbevolen! Een leuke kit om samen met jouw kids de wonderwereld van de wetenschap in te duiken!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde speelkits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.