Speelgoedboot - Sloopi

Badspeelgoed dat aanzet tot ontdekking en fantasierijk spel

Staat: Nieuw product

Quut

KZ24277

Quut must-haves for outdoor play (42)

De Belgische designers van QUUT vonden enkele klassiekers voor het bad en het strand opnieuw uit. Ken jij Sloopi al?

Sloopi is de meest stabiele, drijvende speelgoedboot ooit ontworpen! Kids houden van het transparante deksel dat ook als magisch venster fungeert om te ontdekken wat er onder het badschuim gebeurt. En ook mama en papa zijn blij: alle onderdelen klikken in elkaar en laten zich eenvoudig reinigen zodat ze jaar na jaar leuk en veilig blijven.

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU170457

CollectieLagoon Green
TypeBadspeelgoed
KleurMeerkleurig

De drie onderdelen van het speeltje (boot, vlot en doorkijkdeksel) moedigen ontdekkingen en fantasierijke spelen aan. Vergeet Sloopi ook niet mee te nemen naar het strand: hij heeft de perfecte vorm om zandboten te maken en het doorkijkdeksel gunt je een unieke blik onder het zeewater!

Met elk nieuw product streeft QUUT ernaar om bestaande speeltjes op de markt opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en funfactor op het strand en in bad verlengen. Sloopi is vrij van BPA, ftalaten en latex en is recycleerbaar.

Geschikt vanaf de geboorte.

 

Quut Sloopi from Quut Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
164.5160.35
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Quut must-haves for outdoor play
Inspiratie en stories