Speels stickerblad A3 Dots - Morning mist

Staat: Nieuw product

Lilipinso

LPS221

MINIMAlistische kinderkamer (47)

Stijlvol en fris van kleur! Soms hoeft het niet te ingewikkeld te zijn, deze basic interieurstickers geven een mooie toets aan je muur, kast of ... de morning mist stippen zijn makkelijk te matchen met andere tinten en ook eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten indien nodig.

Dit artikel wordt speciaal voor jou geproduceerd. Je complete bestelling zal binnen 2 à 3 weken verzonden worden.

22,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : S1347_P27

CollectieMinima
TypeMuur- en interieurstickers
KleurLichtblauw

Speels A3 stickerblad Dots Morning Mist van Lilipinso bevat 150 stippen die je zelf een plekje kan geven op de muur van je kamer. Makkelijk aan te brengen op een vlak oppervlak en laat geen sporen achter bij verwijderen. Ook verkrijgbaar in andere kleurtjes.

Design: Lilipinso

Afmetingen stickervel: 42 x 29,7 cm - diameter dot: 2,5 cm

Aantal muurstickers: 150

Materiaal: matte vinyl

Herkomst: geproduceerd in Frankrijk

Makkelijk aan te brengen op gladde en schone ondergrond, maak deze eerst vet- en stofvrij, laat goed drogen. Achteraf makkelijk te verwijderen zonder sporen. Bij de muurstickerset zitten stap voor stap instructies. Plak de stickers niet in de buurt van een radiator of een andere warmtebron.

_

Lilipinso is een Frans interieurmerk boordevol stijl en inspiratie. In hun collecties vind je onder meer knappe tapijten, wondermooi behang en originele muurstickers, ze worden gemaakt in samenwerking met artiesten van over heel de wereld. Uniek, volgens de laatste trends en van prima kwaliteit. Perfect om je baby of kindje een eigen plekje te geven en de kinderkamer een make-over te geven om te groeien en te bloeien.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Collectie MINIMAlistische kinderkamer
Inspiratie en stories