Speelse bamboe emmer Animo

Staat: Nieuw product

Ekobo

EK089

Er ligt helaas al genoeg plastiek op het strand. Kies daarom voor deze speelse bamboe emmer van EKOBO. Een wondermooi alternatief voor doorgaans schreeuwerig strandspeelgoed en een goed excuus om snel nog eens een dagje naar het strand te trekken.

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 35458

CollectieAnimo
TypeStrandspeelgoed
KleurGeel

Gele emmer Animo gemaakt uit natuurlijk afbreekbare bamboe vezels en voorzien van een handvat en tuit om zand en water makkelijk te scheppen en kappen. Nog leuker in combinatie met de Animo schepjes. Een echte aanwinst voor elke buitenspeelgoedcollectie!

Design: Outofstock for EKOBO

Afmetingen: 14 x 3,5 x 2 cm

Materiaal: biologisch afbreekbare bamboe vezels, afgewerkt met 5% voedselveilige melamine als bindmiddel om de producten steviger te maken - BPA, PVC en ftalaten-vrij

Let op: hoewel bamboe een sterk en duurzaam natuurlijk materiaal is, zijn deze producten niet onbreekbaar. Ze breken niet zoals keramiek of glas, maar kunnen barsten op plaatsen waar ze op harde grond vallen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.301
EKOBO - Dit Frans eco-merk specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van hedendaagse accessoires voor in je huis, keuken en badkamer. In de meest stijlvolle en tegelijk leuke kleuren en stuk voor stuk vervaardigt uit ecologisch gevoelige materialen uit hernieuwbare bronnen. Deze kleurrijke collectie van milieuvriendelijk servies, borden, kommen, keukenaccessoires en meer is gemaakt met gerecycleerde bamboe-vezels met het FSC-label en helemaal vrij van BPA, PVC en ftalaten. Laat het smaken!