Speelse pyjama in biokatoen met robots

Staat: Nieuw product

Pigeon

Zo mooi, zo zacht! De Pigeon overslag pyjama komt in verschillende leuke printjes en deze robots zijn echt perfect om je kleintje gezelschap te houden tijdens een zalig dutje of speelmoment in de box.

Volledig uit bioloigsch katoen, dus ook nog eens veilig voor het tere baby-huidje!

29,15 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypePyjama's
PrintsRobot

Zachte pyjama met omslag en drukknoopjes van Pigeon Organics. De pyjama heeft een leuke hondjesprint, diep rode randen en is makkelijk aan en uit te doen dankzij de drukknoopjes.  Dit leuk model is verkrijgbaar in veel verschillende printjes en maakt een ideaal geboortegeschenk in combinatie met het babymutsje in dezelfde print.

Materiaal: organisch katoen, met GOTS-label

Met een voorliefde voor mooie ontwerpen, stoffen en een mooie wereld maakt Pigeon Organics, uit het Engelse Oxford, prachtige collecties voor kleine mensjes. Zo hebben ze echte klassiekers en hippe seizoenscollecties en willen daarmee niet de wereld maar wel jouw hart veroveren. Kortom een mooi merkje, op een mooie manier gemaakt, allemaal uit biologisch materialen en GOTS gecertificeerd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.16
Pigeon (vroeger Organics for Kids) ontwikkelt bijzondere, duurzame en doordachte accessoires & gifts uit de mooiste kwaliteit biologisch katoen. Rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, dekentjes en mutsjes… allemaal verkrijgbaar in verschillende hippe prints: bloemen, beesten, bollen, stippen, streepjes… felgekleurd en in pasteltinten! Alle artikelen zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk! Naast de mooie designs en het gebruik van biologisch katoen is er meer! Alle producten worden namelijk ‘gewoon’ in Engeland gemaakt en het katoen is geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan.