Spel - Helden van het maanlicht

Pittig gezelschapsspel vanaf 5 jaar

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (57)

De tovenaar Zirroz is heel stout geweest en heeft alle edelstenen op magische wijze uit het kasteel doen verdwijnen. Om hem te stoppen moeten de spelers door de tuin sluipen en gekleurde kiezels verzamelen.

Op het juiste moment kunnen zij die omruilen voor de gestolen schatten. Wie de meeste edelstenen redt, wint het spel.

32,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306485

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Spel Helden van het maanlicht van Haba is een magisch verzamel- en strategiespel met een fascinerend schuifmechanisme dat altijd nieuwe edelstenen in het spel brengt in het leuke 3D-kasteel.

Inhoud: 1 burcht (bestaande uit 2 torens met muur, 2 zijwanden en 1 dak), 1 burchttuin (spelbord), 1 stoffen zakje, 60 kiezelstenen, 1 doorzichtig schuifkaartje, 4 fonteinen, 27 edelsteenwegkaartjes en 1 magisch wegkaartje, 4 speelfiguren en 1 magiër, 4 afschermingen, 1 startspelermarker, 1 handleiding.

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Aantal spelers: 2-4

Speelduur: 30 minuten

_

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.228
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories