Stevige hamer - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB232

Terra Kids collectie by Haba (55)

Als je kleine bouwer altijd maar weg is met de hamer van papa is het misschien tijd voor eentje van hemzelf. Deze stevige Terra Kids hamer is echt gereedschap dat speciaal gemaakt is voor kleine bouwers die van wanten weten.

7,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303625

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Terra Kids hamer van Haba, gemaakt uit zeer stevig en hoogwaardig materiaal. Qua afmetingen, gewicht en ergonomie is deze hamer optimaal afgestemd op kleine kinderhanden. en heeft een ergonomische handgreep. De hamersteel is van staal en is met de hamerkop verbonden. Met de achterkant kan je nagels verwijderen door een hefboom te maken. Deze hamer past perfect bij het Terra Kids Gereedschapskist-bouwpakket.

Materiaal: staal, kunststof
Afmetingen: 5 x 16 cm
Leeftijd: niet geschikt voor kleine kinderen - vanaf 8 jaar

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.160.030.280.3
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories