trolley Zoo - uil

Stevige trolley Zoo - uil

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ13794/c

SKIP*HOP uilen (17)

Op je nu op reis gaat naar een tropische badstad of naar ... de badkamer :-) deze leuke trolley is helemaal gemaakt op kindermaat en uitstekend van kwaliteit dus laat ze maar naar hartenlust hun koffers pakken, met deze uilenkoffer zit je goed.

54,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 212304

Kinderen zijn gek op de Zoo trolley van Skip*Hop. Perfect op maat van kleine mensjes, ruim genoeg om spulletjes mee te nemen naar oma of op reis. De uil-trolley heeft stevige wieltjes en een bagage stang maar is ook voorzien van een afneembare schouderband zodat volwassenen de trolley hands-free kunnen dragen wanneer kleintjes moe zijn. Kleine spulletjes kunnen in de voorste zak of zijzakjes zodat je er snel bij kan. Sluit makkelijk met een stevige rits, met als leuk detail de bijpassende blaadjes.

Ook verkrijgbaar in andere Zoo-karakters zoals de aap, lieveheersbeestje of bij...

Afmetingen: 30 x 14 x 41 cm

Materiaal: kunststof

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie SKIP*HOP uilen
Inspiratie en stories