Stevige veiligheidsbril - Terra Kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB488

Terra Kids collectie by Haba (59)

Is jouw kleine kapoen een echte bouwers? Dan is deze veiligheidsbril uit de Terra Kids serie van Haba echt een onmisbaar tool om aan de slag te gaan. Hij biedt rondom betrouwbare bescherming tegen stof, splinters en spatten. Bovendien is hij ook perfect geschikt voor brildragers.

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304506

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Stevige veiligheidsbril Terra Kids van HABA. Deze veiligheidsbril voor kinderen met verstelbare rubberband en zijdelingse bescherming is lekker multifunctioneel. Hij biedt rondom bescherming, past zich optimaal aan het gezicht aan, ademend dankzij ventilatiegaten en is gekeurd volgens PBM-verordening, voldoet aan norm EN 166.

Materiaal: kunststof
Gewicht: 0,045 kg
Afmetingen: 7 x 6 x 6 x 15 cm

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
207230.09
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories