grote schooltas Paris - Cherry

Stijlvolle grote schooltas Paris Cherry

Staat: Nieuw product

JP Bags

JPR080

Trend alert ! Hippe boekentas zoekt trendy meisje om samen naar school te gaan.

Deze tas is gemaakt uit kwalitatief waterafstotend polyester, is ergonomisch ontworpen  met gewatteerde schouderriemen en heeft reflecterende stiksels op de flap en reflecterende sluitingen. Zo is je kind altijd zichtbaar onderweg naar school. Dit exemplaar is de perfecte boekentas voor kids van 6 tot 12 jaar.

69,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze stijlvolle donkerblauwe schooltas met gouden kersenprint en roze accenten van JP Bags is extreem licht en heeft een functioneel design met 2 grote vakken binnenin, 2 kleinere vakken onder de flap en een origineel JP-embleem vooraan.

Formaat : 32 cm H x 38 cm B

JP Bags is een nieuw Belgisch label met schooltassen en rugzakken. JP Bags is van de makers van Jeune Premier, het Belgische mode label met prêt-à-porter tassen voor kids. De geweldige look en feel van JP Bags neemt je zo helemaal terug in de tijd: terug naar de Flashdance jaren '80. Heerlijk retro maar hartstikke cool ! Let's boogie !


Type boekentasgrote schooltas
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.320.380.140.71
JP Bags - is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van Jeune Premier. JP - dat staat voor J ack P iers - is een fancy nieuw Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en 80's rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints . Waar Jeune Premier in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JP gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De geweldige look en feel van JP Bags neemt je zo helemaal terug in de tijd: terug naar de Flashdance jaren '80. Heerlijk retro maar toch van nu en vooral hartstikke cool! Let's boogie!

product referentie :Pal18205