Stoer Babymutsje - Moose

Staat: Nieuw product

Pigeon

Baby's verliezen het meeste warmte via hun hoofdje maar dat is buiten deze coole rendieren gerekend. Ze houden je kleintjes temperatuur op peil en geven het tegelijk een leuke protie stijl. 

Match dit mutsje met de bijbehorende pyjama en dan heb je een supertof cadeau voor een pasgeboren baby. 

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypeBabymutsen
PrintsMoose

Uniek geknoopt mutsje Moose uit bio-katoen. Een onmisbaar baby items om zowel zomer als winter te dragen, het organische katoen ademt en regelt de temperatuur van je kleintje, plus het is lief voor baby's huidje. Dit is een ontwerp van Pigeon uit Engeland, ook verkrijgbaar in andere prints.

Materiaal: organisch katoen, met GOTS-label

Met een voorliefde voor mooie ontwerpen, stoffen en een mooie wereld maakt Pigeon Organics, uit het Engelse Oxford, prachtige collecties voor kleine mensjes. Zo hebben ze echte klassiekers en hippe seizoenscollecties en willen daarmee niet de wereld maar wel jouw hart veroveren. Kortom een mooi merkje, op een mooie manier gemaakt, allemaal uit biologisch materialen en GOTS gecertificeerd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.02
Pigeon (vroeger Organics for Kids) ontwikkelt bijzondere, duurzame en doordachte accessoires & gifts uit de mooiste kwaliteit biologisch katoen. Rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, dekentjes en mutsjes… allemaal verkrijgbaar in verschillende hippe prints: bloemen, beesten, bollen, stippen, streepjes. Allemaal felgekleurd en in pasteltinten! Alle artikelen zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk! Naast de mooie designs en het gebruik van biologisch katoen is er meer! Alle producten worden namelijk ‘gewoon’ in Engeland gemaakt en het katoen is geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan.