Stoer brandweermanpak

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Wij zijn bij de brandweer ! Ja, kleine jongens en meisjes houden van stoere beroepen en trekken maar al te graag deze brandweer-outfit van Souza for Kids aan.
En dan nu helemaal klaar om brandjes te blussen en katten uit bomen te redden ... stoer !

49,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

PersonageHulpverlener
TypeVerkleedkostuums
KleurMeerkleurig

Stoere rockjongens en -meisjes, dolblije fans, een druk tourschema, een toffe tourbus en heuse afterparty's backstage: Dames en heren, graag vragen wij uw aandacht voor de enige echte 'The Souza Band'! Gekleed in de feestelijke items uit de nieuwe Souza for Kids najaarscollectie stelen zij de show, zetten ze elke zaal op zijn kop en zorgen ze ervoor dat het dak er overal afgaat. Mis het niet!

De vrouwelijke fans vallen gegarandeerd meteen in zwijm bij het zien van hun idool in brandweermanpak. De perfecte outfit om handtekeningen uit de delen. Voor stoere rocksterretjes van 4 tot 6 jaar.

Bij Souza for Kids wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van stoffen die goed wasbaar zijn. Deze verkleedkostuums van zeer goede kwaliteit zijn zo ontworpen dat ze makkelijk aan en uit te trekken zijn en ze kunnen tegen een stootje. De maten zijn verstelbaar en zodoende geschikt voor een grote leeftijdsgroep. Ideaal voor feestjes en voor de verkleedkist!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
  • Door Klaas B.
  •  de 24/04/2020
Voor de prijs had ik een kwalitatief beter product verwacht. Met name de pasvorm van de brandweerhelm laat te wensen over
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd 'net iets anders' en razend populair.Prachtige verkleedcollectie voor fantasierijke kidsDe collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de verkleedkleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.