Stoer kaartspel - Piraat & co: Miauw miauw

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (133)

In het spel Piraat & Co: Miauw miauw houden vier moedige piraten een onstuimige race naar het legendarische schateneiland. Iedere speler probeert daarbij als eerste zijn kaarten af te leggen. Met wat geluk en de juiste tactiek win jij de ronde en mag jouw schip een stapje dichter naar het eiland zeilen. Wie zal er deze spannende race winnen?

7,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303295

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Spannend kaartspel van Haba, met 4 houten piratenschepen. Een stoere variant van het bekende spel Uno en een kei leuk cadeau om te geven en te krijgen.

Inhoud van de speldoos: 36 piratenkaarten, 16 speciale kaarten, 1 zeeroutekaart, 1 schateilandkaart, 4 piratenschepen en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Aantal spelers: 2-4.

Spelduur: 10 minuten.

Materiaal: beuken en karton

Geschikt voor spelers van 4 - 99 jaar.

Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen en eventueel verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.92.510.80.15
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories