Stoer kleuter boekentasje - Vliegtuig

Staat: Nieuw product

Caramel & Cie

CAR004

Caramel & Cie Mini collectie (21)

Laat jouw kleuter de schoolpoort binnenvliegen met deze mooie, maar vooral praktische, eerste schooltas van Caramel & Cie. 

Het hippe boekentasje is gemaakt uit waterdichte stof, voorzien van een extra gevoerde waterdichte bodem en is ruim genoeg voor een lekkere lunch, drinkfles en knuffel mee te nemen.

65,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CARTMINI004

CollectieMini
TypeSchooltassen
Tassen printsAéroplane
Type boekentaskleine schooltassen
Type Caramel & CieSchooltassen mini

De Mini Vliegtuig schooltas van Caramel et Cie is een schattige boekentas voor kleuters, tot in de kleinste details is afgewerkt: met een naamkaartje, een ruim compartiment en verstevigde naden binnenin. Aan de voorkant is een apart vak voor kleine spulletjes, een portefeuille of andere kleine zaken, voorzien van een grote flap met velcro-sluiting. Achteraan is de tas comfortabel afgewerkt met fleece en verstelbare riemen.

Caramel et Cie is een Frans merk van ontwerpster Rafaela Garcia. Ze ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een prachtig accessoire dat elk kind (en hun ouders) aanspreekt. De mooie ontwerpen zijn ook stevig gemaakt, zodat ze een hele schoolcarrière kunnen meegaan. De tassen worden geproduceerd in fair trade ateliers in Vietnam, met respect voor de arbeiders en hun vakkennis.

Materiaal: 100% katoen, afgebiesd en gevoerd met 100% polyester.

Afmetingen: 32 x 26 x 6 cm

Gewicht: 700 gr.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.320.260.6
Caramel & Cie is een Frans merk dat modieuze tassen en boekentassen voor kinderen maakt. De designs springen in het oog en bedenkster Rafaela Garcia verwent kids met trendy, ludieke en intelligente collecties die uitblinken in bruikbaarheid en kwaliteit. Rafaela ontwerpt niet zomaar een boekentas, ze creëert een geweldige accessoire, een emotioneel moment dat ze bedenkt, ééntje dat je alleen aan jezelf vertelt of deelt met je ouders, broers & zussen of vriendjes. Omdat deze mooie momenten onvervangbare cadeaus zijn voor het leven, maakt de mode van Caramel & Cie ze onvergetelijk.
Collectie Caramel & Cie Mini collectie
Inspiratie en stories