Stoer zoekboek - Vliegtuig

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH032

Ready for take-off? Start de motor en draai maar aan de propeller: er bromt iets in Broemburg! In de lucht wemelt het van alle soorten vliegmachines. Het passagiersvliegtuig, het dubbeldekvliegtuig en de helikopter stijgen al op en bekijken de wereld van bovenaf. Ook de zeppelin en de luchtballon zijn van de partij. Vlieg mee met de vogels naar het zuiden, maar let op: vergeet niet eerst door de check-in te gaan. Broemburg Air wenst je een avontuurlijke vlucht!

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462913110

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurStephan Lomp
IllustratorStephan Lomp
GenreZoekboeken
ThemaBouwen en voertuigen

Vlieg mee en ontdek vliegtuigen, zeppelins en luchtballonnen in alle vormen en maten. Dit is het derde boek in een succesvolle zoekboekenreeks met een bijzonder populair thema bij groot en klein: vliegtuigen. Met dit stevig kartonboek, vol extra zoekopdrachten, ben je vast en zeker vertrokken voor uren kijk- en zoekplezier.

Auteur en illustrator: Stephan Lomp
Thema's: vliegtuig, zoekboek, woordenschat
Leeftijd 3+
Aantal pagina's: 10
Afmetingen: 33,5 x 25,5 cm
Uitvoering: kartonboek
Verschijningsdatum: 19/03/2018

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.260.330.4
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.