Stoere kit - Dino tyrannosaurus rex opgraven

Staat: Nieuw product

4M

Graaf de beenderen op van een dinosaurus die miljoenen jaren geleden over de aarde rondzwierf. Steek dan de beenderen in elkaar om het skelet te...

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5603221

Graaf de beenderen op van een dinosaurus die miljoenen jaren geleden over de aarde rondzwierf. Steek dan de beenderen in elkaar om het skelet te maken van een tyrannosaurus rex, de grootste en gevaarlijkste carnivoor!
De doos bestaat uit een pleisterblok met ingebed skelet van een T-rex, een speciaal ontworpen graafinstrument, een borstel, een kartonnen kaart met wetenswaardigheden, zachte was en gedetailleerde instructies.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Begeleiding van een volwassene is aanbevolen.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
172260.74
  • Door Sabine C.
  •  de 12/01/2021
Heel leuk voor kids die dino’s geweldig vinden! Geeft wat dommer maar kan je zo opzuigen of laat het ze opgraven in de tuin!
4M - Creatief. Inspirerend. Fantasierijk. Pret. Het speelgoed van 4M stimuleert jonge artiesten hun eigen originaliteit te uiten. 4M motiveert kinderen om de wereld met andere ogen te bekijken. De wetenschappelijk onderbouwde speelkits wakkeren vast en zeker het hart van kleine wizz-kids aan, en zullen hun geest verscherpen. Leren wordt spelen op een wel erg entertainende en prettige manier.