Stoere ride on - Leeuw

Staat: Nieuw product

Souza for Kids

Een stoere leeuw met hoog knuffelgehalte!

Ideaal om elke dag een ritje op te maken, mee te nemen naar een verkleedfeestje of gewoon lekker mee te knuffelen. Top kostuum van Souza! for kids.

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100722

PersonageLeeuw
TypeVerkleedkostuums
KleurBruin

De Ride on Leeuw van Souza! for kids kan niet anders dan een hit worden in jullie verkleedkoffer. Want wie wil er nu niet op de koning van de dieren rondrijden. Het kinderkostuum bestaat uit één stuk en is van fluweelzachte stof. Je kan erin stappen en het kostuum met riemen rond je kindje zijn of haar schouders hangen. En dan ... rijden maar!

Het kostuum is gemaakt van lekker zacht materiaal en staat garant voor uren speelplezier van verkleden tot knuffelen.

Wij raden aan om het kostuum enkel met de hand te wassen.

Niet geschikt voor kindjes onder de 3 jaar.

Welkom in de wereld van Souza! for kids. Een wereld vol vrolijke kinderaccessoires en verkleedkledij van hoge kwaliteit en met oog voor detail. Souza wil kinderen al vroeg stimuleren hun creatieve geest en fantasie te verrijken en zo de wereld net iets mooier maken! Een musthave voor elke verkleedkoffer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.570.50.170.6
Souza for Kids - Het merk als je zoekt naar unieke verkleedkledij dat keer op keer gebruikt kan worden! Sinds 1998 maakt Souza for Kids kwalitatieve verkleedkleding en accessoires voor kinderen. De verkleedcollectie en de prachtige bijpassende accessoires stimuleren kinderen in hun fantasie en rollenspel. De trendy sieraden voor meisjes en jongens zijn altijd "net iets anders" en razend populair. De collectie richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn grotendeels gemaakt van 100% katoen en dus goed wasbaar. Door het vermijden van koorden en knoopsluitingen, en in plaats daarvan elastische en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht.