Stoere Robot strijkapplicatie - set van 2

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR114

Apollo 11 inspiratie (131)

Zit je met een zoveelste gat in de kledij van je kindje of wil je graag een zwemzak of knutselschort personaliseren en herkenbaar maken... dan zijn deze robot strijkapplicaties van Meri Meri zeker een hit!

Ze zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook hip en van uitstekende kwaliteit.

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 173809

CollectieTo the moon
TypeStrijkapplicaties
KleurWit

Voor coole kapoenen, met een voorliefde voor robots, hebben we deze toffe Meri Meri strijklabel-set met 1 stoere robot patch en een 'I am a robot' slogan.  Je kan de Meri Meri robot-labels op de stof strijken of naaien, ze zijn gemaakt uit kwaliteitsvol canvas en afgewerkt met geborduurde fluo en zilveren accenten. Heel leuk om een outfit een persoonlijke toets te geven of om vlekjes en scheurtjes te verbergen op een super makkelijke manier.

Afmetingen: pak - 8 x 12 cm (label 1: 7,5 x 5 cm - label 2: 4,5 x 1 cm)

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.080.010.01
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories