Stoere set van 20 servetten - Superheld

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU057

Alles voor een superhelden feestje (26)

Morsen wordt stoer dankzij deze knappe superheld servetten van Great Pretenders. De contrasterende kleuren en stoere maskers passen op elke stoer feest of zijn ideaal om mee te geven bij een coole traktatie op school.

5,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97101

PersonageSuperheld
TypeServetten

Set van 20 stevige 3 laagse servetten met Superheld van Great Pretenders. Bekijk zeker de rest van de Superheld collectie met bijpassende dessertborden, grotere borden en bekers voor een stoer en origineel feestje!

Afmetingen: 12,7 x 12,7 cm

Materiaal: 3 laags papier

Aantal: 20 servetten per pak

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!
Collectie Alles voor een superhelden feestje
Inspiratie en stories