jouet de plage 'camion-citerne'

Stoere tankwagen voor de zandbak

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17295

Bouwdino - HABA (11)

Met deze übercoole tankwagen beleef je uren plezier in de zandbak. Je kan er water mee vervoeren en nadien uitgieten. Helemaal klaar voor een...

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 007789

Met deze übercoole tankwagen beleef je uren plezier in de zandbak. Je kan er water mee vervoeren en nadien uitgieten. Helemaal klaar voor een middagje ploeteren in de zandbak! Met afneembare tuit. Materiaal: polyetheen en polypropeen, banden van ftalaatvrij PVC.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
31.419.316.70.504
  • Door Antonina K.
  •  de 14/12/2018
handig en erg leuk
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Bouwdino - HABA
Inspiratie en stories