Strandemmertje Mini Ballo - Dark blue & vintage blue

Kleine morsvrije emmer voor kinderen in blauwe tinten

Staat: Nieuw product

Quut

MCH207

Quut must-haves for outdoor play (16)

De emmer waarmee je niet morst? Hij bestaat en heet Mini Ballo!

Het slimme, moderne design van de Ballo maakt het heel makkelijk voor zelfs de allerkleinsten om deze emmer te vullen en met je mee te dragen zonder morsen.
Je kan dus vol energie het strand op rennen en de ronde emmer uitgieten.

De sferische vorm is ongelooflijk stabiel en water van de zee naar een zandkasteel brengen was nog nooit zo leuk.

16,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU171980

CollectieVintage Blue
TypeEmmertjes
KleurBlauw

Dit duurzame zandspeelgoed, dat de naam Ballo draagt, springt meteen in het oog door zijn cool design en felle kleurtjes. De kinderen zijn gegarandeerd dol op dit knap staaltje design dat ook nog eens prettig aanvoelt. De ronde vorm maakt dan weer dat er geen druppel water verloren gaat. Kortom, de hectische tocht met een emmer water van de zee naar het zandkasteel verliep nog nooit zo vlekkeloos. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en een groter formaat.

Ook verkrijgbaar in een groter formaat voor oudere kinderen.

Materiaal: duurzame kunststof - recycleerbaar
Afmetingen: 16 x 16 x 16 cm - inhoud: 1,7 liter - gewicht: 180 gr.
Leeftijd: vanaf 18 maanden

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor op het strand en in bad verlengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1616160.111
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Quut must-haves for outdoor play
Inspiratie en stories