Strandspeelgoed - Pira piramide bouwer

Quut strandspeelgoed met origineel klik en stapel design

Staat: Nieuw product

Quut

MCH012

Quut must-haves for outdoor play (16)

Mama kijk! Mama kijk! Met de Pira van Quut ga je terug in de tijd en bouwt moeiteloos piramides waar de oude Egyptenaren jaloers op zouden zijn.

De Pira is eenvoudig in gebruik maar geeft altijd een geniaal resultaat, je bouwt moeiteloos het hele strand of de zandbak vol prachtige piramides. Met als extra pluspunt: je kan heel het jaar door spelen met dit ingenieus speelgoed, ook leuk om in de winter te vullen met sneeuw bijvoorbeeld!

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU170761

CollectieDeep Blue
TypeBouwkokers*
KleurMeerkleurig

Laat je verbeelding de vrije loop en maak indruk op je vrienden met fantastische, architecturale sculpturen. De Pira piramide bouwer van Quut is een onmisbaar stuk strandspeelgoed voor kleine (en grote) architecten in spé. Vul gewoon de drie Pira-vormen - in vintage blauw, donkerblauw en geel - druk ze stevig aan en stapel ze op elkaar. Haal de vormen weg en bewonder je eigen 3-lagen piramide constructie.

Het klik-en-stapel design van dit Quut-strandspeelgoed maakt schoonmaken en meenemen heel erg eenvoudig. Alle producten van Quut zijn vervaardigd zonder gebruik te maken van BPA, ftalaten of latex en zijn bovendien allemaal recycleerbaar

Afmetingen: 22,5 x 22,5 x 9 cm

Materiaal: ABS, duurzaam kunststof, zonder BPA, ftalaten of latex  - recycleerbaar.
Leeftijd: geschikt vanaf 18 maanden

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor op het strand en in bad verlengen.

 

Quut Pira from Quut Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.230.230.3
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Quut must-haves for outdoor play
Inspiratie en stories