kaartspel - Hiboufou

Strategisch kaartspel - Hiboufou

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ351

Het kaartspel Hiboufou is een leuk kinderspel van Djeco vol kleurrijke uilen en een beetje strategie.

Probeer een zo lang mogelijke rij van uiltjes met eenzelfde kleur te leggen. Wie de meeste uilen kan afleggen, is de verdiende winnaar van dit fijne spelletje!

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05190

CollectieGames
TypeKaartspelletjes
Leeftijdvanaf 8 jaar

Twee uilen mogen alleen naast elkaar worden gelegd als ze minimaal één kleur gemeenschappelijk hebben. De speler die de meeste uilen heeft gewonnen, wint het spel! Het spel komt verpakt in een stevige doos met laatje, 60 speelkaarten, instructies en een voorbeeld.

Materiaal: karton
Afmetingen doos: 15,7 x 11,7 x 2,8 cm
Leeftijd: voor kinderen vanaf 8 jaar oud
Aantal spelers: 2-5
Spelduur: ca. 15 min

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.611.72.90.283
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!