Streelzachte ledikant Barnacle bedset (Junior)

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP073

Fabelab's Wanderlust collectie (18)

De prachtige Home Collection van Fabelab is gender neutraal zodat kleintjes volledig hun eigen verhaal kunnen maken en hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Deze diep blauwe dekbedovertrek met subtiele print en mooie details zit super zacht, stijlvol en verkrijgbaar in 2 formaten.

59,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 18001342908-Junior

TypeDekbedovertrekken
KleurBlauw

De Barnacle bedset Junior van Fabelab, uit organisch katoen brengt moeiteloos stijl in jullie babykamer. Ideaal voor zalig lange nachten ;-) Komt in een prachtig katoenen tasje met dezelfde print als de bedset.

Materiaal: 100% organisch katoen, met een unieke, okergele rand uit polyester.

Afmetingen: 100 x 140 cm - ledikant

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.240.020.350.5
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab's Wanderlust collectie
Inspiratie en stories