Streelzachte omslag pyjama - Inuit teal

Staat: Nieuw product

Pigeon

Je hult je baby het liefst in zachte kleertjes, als ze dan ook nog voorzien zijn van een leuke print in stijlvolle kleuren is dat heel mooi meegenomen.

Deze omslagpyjama vol eskimo's kan zo mee in de kraamkoffer of hul je kleine kapoen erin als hij klaar is voor een lekker dutje. Dankzij het biologisch katoen is dit item vriendelijk voor de planeet én helemaal veilig voor het gevoelige babyhuidje. Voor een zalige look en een rustige nacht.

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

TypePyjama's
PrintsInuit

Zachte omslagpyjama Inuit Teal met lange mouwen en drukknopjes van Pigeon Organics. Het hip kruippakje is voorzien van schattige wasberen op een blauwe achtergrond. Dankzij de drukknopjes doe je het makkelijk aan en is verschonen een koud kunstje. Ook verkrijgbaar in andere printjes. In dezelfde collectie zit een bijpassend babymutsje en dekentje in dezelfde print.

Materiaal: organisch katoen, met GOTS-label

Maten: verkrijgbaar in 4 verschillende maten - vanaf de geboorte tot ongeveer 2 jaar.

Met een voorliefde voor mooie ontwerpen, stoffen en een mooie wereld maakt Pigeon Organics, uit het Engelse Oxford, prachtige collecties voor kleine mensjes. Zo hebben ze echte klassiekers en hippe seizoenscollecties en willen daarmee niet de wereld maar wel jouw hart veroveren. Kortom een mooi merkje, op een mooie manier gemaakt, allemaal uit biologisch materialen en GOTS gecertificeerd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.13
Pigeon (vroeger Organics for Kids) ontwikkelt bijzondere, duurzame en doordachte accessoires & gifts uit de mooiste kwaliteit biologisch katoen. Rompertjes, slaappakjes, pyjama’s, dekentjes en mutsjes… allemaal verkrijgbaar in verschillende hippe prints: bloemen, beesten, bollen, stippen, streepjes. Allemaal felgekleurd en in pasteltinten! Alle artikelen zijn gemaakt van heerlijk zacht 100% biologisch katoen - GOTS gecertificeerd. De huid is ons grootste orgaan – aanraking met pesticiden en chemicaliën vermijden is vooral voor de gevoelige babyhuid heel belangrijk! Naast de mooie designs en het gebruik van biologisch katoen is er meer! Alle producten worden namelijk ‘gewoon’ in Engeland gemaakt en het katoen is geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan.