Subliem blauwe muuropberger - Cat

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP018

Een kat weet altijd de beste plaatsjes in huis te vinden en deze katachtige muuropberger is zo een plaatsje. Lekker veel opbergruimte in de verschillende zakjes en handige touwtjes op balpennen, lepels, potloden of zelfs een vergrootglas achter weg te brengen.

Een stijlvolle schatkist is misschien ook wel een goede naam voor dit leuke interieurobject van het Deense merkje Fabelab!

34,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2702002302

SamenstellingenKatoen
CollectieAnimal Friends
TypeOpbergers
KleurBlauw
DiertjesKat

Eersteklas muuropberger van Fabelab. Ideaal om kleine schatten, mini spulletjes en kaartjes in op te bergen en weg te stoppen. Met 4 zakjes in verschillende formaten en 3 touwtjes op spulletjes achter op te hangen. Dit item gemaakt duurzaam organisch katoen in de mooiste kleuren is een super leuke aanwinst voor elke kinderkamer of bureau-ruimte. Handig & schattig in 1!

En multifunctioneel, want deze opberger houdt je bureau proper of je verschoontafel: kleine lotions, haarspeldjes en dergelijke passen er ook perfect in. Je kan er altijd makkelijk aan en alles heeft zijn eigen plek.

Afmetingen: 46 x 36 cm

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.17
  • Door Roxane B.
  •  de 14/05/2020
Mooi materiaal
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!