Sublieme plaktattoos - Panda love

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS148

Mini cadeautjes, maxi pret! (644)

Tijdelijke kindertattoo's, wij vinden ze super leuk, en helemaal wanneer ze zo kleurrijk zijn.  Deze set is super leuk om boven te halen op een verjaardagsfeestje of om je kinderen te verrassen als ze zich even vervelen.

Deze kleurrijke plaktattoos zijn lekker kleurrijk en super makkelijk aan te brengen.

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TT08

SamenstellingenPapier
TypePlaktattoos
PrintsPanda Love
KleurLichtblauw
Leeftijdvanaf 3 jaar

Kleurrijk setje van 2 vellen tijdelijke tatoeages van Petit Monkey Panda love. Deze set bevat 2 vellen vol panda's, bloemen, ijsjes en het woord love. Komt in een mooie kartonnen sleeve, ook leuk om cadeau te doen. Dermatologisch en CE-getest, niet geschikt voor de gevoelige huid.

Leeftijd: 3 jaar

Afmetingen: 14,8 x 21 cm

Gebruiksaanwijzing: Knip je favoriete tattoo uit, haal de plastieke beschermingsfolie er af, plaats de tattoo op de gewenste plaats en maak ze nat met een vochtige doek, duw 20 seconden aan en verwijder het papiertje. Wat een resultaat! De plaktattoo kan makkelijk verwijderd worden met wat babyolie. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22014.30.111
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories