Super coole vloerpuzzel - Ruimterace - 36 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER173

Klaar voor een supertoffe reis door het heelal. Met zijn 36 stevige stukjes kan je kleuter deze grote puzzel makkelijk zelf maken of je kan je kleintje(s) nog even helpen maar ze zullen er vast snel mee weg zijn.

De grote vloerpuzzel kan je makkelijk opbergen in de bijpassende doos met een detail van de puzzel op.

17,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3840771

TypeVloerpuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken31-40 stukken
Thema's en onderwerpenRuimte

Knappe Crocodile Creek vloerpuzzel Space Race met grote stukken voor kleine handjes en ontelbaar veel flitsende raketten. Deze kleurrijk geïllustreerde puzzel zit in een bijpassende doos in de vorm van een raket. Prachtig om te geven en te krijgen.

Aantal stukjes: 36

Afmetingen: puzzel 50 x 69 cm - doos 23 x 28 x 8 cm

Leeftijd: 3+

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige inkten. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.Animalia Collectie van Bob KolarDe  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes.Illustratieve Collecties van Rebecca JonesDeze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt.36 Dieren CollectieDe  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans.Eco-vriendelijke CollectieVoor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!