Super handig zonnescherm

Zonnebescherming voor je Aeromoov reisbedje

Staat: Nieuw product

Aeromoov

AER005

Het leuke aan de Aeromoov reisbedje is dat je ze makkelijk buitenshuis kan gebruiken: in de tuin, op het strand, op vakantie, ...

Maar dan heb je natuurlijk ook vaak last van de schadelijke zon en je hebt niet altijd een schaduwplek voor handen, dan komt dit zonnevizier het AeroMoov-reisbed perfect van pas. Het zorgt voor nog meer comfort, biedt een cool plekje uit de zon voor je kindje en maakt je reisbedje helemaal compleet!

19,95 €

13,97 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : ATC-SUN

STOP/FINISTOP

Knappe zonneklep voor Instant Travel Cot van Aeromoov, een perfect accessoire voor het reisbedje dat bescherming biedt tegen de zon. Kan eenvoudig aan de reiswieg worden bevestigd ennet zo gemakkelijk worden ingeklapt.

Materiaal: 100% gecoate polyester - UV50 -  met klittenbandsluiting

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.17
Aeromoov is een Belgisch bedrijf dat comfy en veilige kinderproducten maakt voor onderweg. Dit speels merk wilt ouders inspireren om met hun kinderen volop van het leven te genieten én van hun gebruiksvriendelijke producten. Praktische draagbedjes voor al jouw uitstapjes De Aeromoov Instant reisbed is een superhandig meeneembedje voor jouw kindje. Het bedje is gemaakt van lichte materialen, is compact en plooibaar zodat je die eenvoudig kan wegsteken in jouw opbergtas. Supermakkelijk op te zetten en af te breken, en dus de beste keuze voor optimaal slaap- en speelcomfort on the road.