Super leuk toverscherm - Les petites merveilles

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO231

Moulin Roty: Les Petites Merveilles (7)

Je ziet het meteen dit magnetische scherm is ontworpen om eruit te zien als een bedieningsscherm met meters, knoppen en cursors. 

Kleine tekenaars kunnen met de stylus oneindig veel op het scherm schrijven, kribbelen en tekenen. Het bericht of kunstwerk verdwijnt eenvoudig door op het scherm te tikken. Hoe cool is dat!?

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711223

CollectieLes Petites Merveilles
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Toverscherm uit Les petit merveilles van Moulin Roty, uniek speelgoed met een nostaligische feel. Met schrijftool dat via een koordje aan het scherm zit en dus niet verloren kan gaan. Ook leuk als reisspel voor onderweg.

Leeftijd: 3+
Afmetingen: 24 x 16,5 cm
Materiaal: PVC en karton

_

Uit de Les Petites Merveilles collectie van Moulin Roty, een collectie vol nostalgisch kinderspeelgoed dat een vaste plek heeft in de herinneringen van onze kindertijd. Vol magie en in een modern jasje maar nog altijd even leuk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Moulin Roty: Les Petites Merveilles
Inspiratie en stories