Super orignele Slangen bekers

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR078

Ssssssss...super! Voor een unieke toets - of moeten we zeggen toost - op je feestje hebben we deze super toffe slangenbekers van Meri Meri. Lekker stoer en leuk om uit te drinken, perfect om je Jungle-feestje aan te kleden.

10,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 168463

CollectieGo wild
TypeBekers
KleurGroen

Kleed je feestje helemaal in jungle thema met deze super listige Meri Meri kartonnen bekers met slangen huls in blinkend groen foliedruk. Deze bekers komen in een fijne set van 8 en zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken.

Inhoud: 260 ml

Afmetingen tube: 8,5 x 23 x 8,5 cm

Set van wilde Meri Meri feestmaskers, ideaal voor jouw perfecte Jungle-feest. Deze maskers komen in een mooie doos in 2 thema's: tijger en aap. Ze zijn handgemaakt uit papier en vastgemaakt op een houten stokje. Apen laat jullie beste apengeluid horen... oo oo oo, team tijger geef ons een oorverdovende rooooaar! Helemaal weg van de jungle van Meri Meri? Kijk dan zeker ook eens naar de bekers, bordjes, partybags, slinger, servetten en ... in hetzelfde wilde thema.

Afmetingen maskers: ongeveer 21 x 14 cm

Afmetingen doos: 13 x 31 x 4,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.230.090.090.16
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.