Super stoere plaktattoos - Doodskop & kompas

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR202

Voor stoere piraten en coole avonturiers! Deze MERI MERI plaktattoos geven elk kind een superstoere tattoo om mee te pronken bij mama, papa en hun vriendjes.

Ook erg leuk om cadeau te doen bij een verjaardagsfeestje of boven te halen tijdens een gewone weekenddag en je kleintjes extra gelukkig te maken.

2,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 188422

PersonagePiraat
TypePlaktattoos
KleurMeerkleurig

Stoere set tijdelijke MERI MERI tijdelijke kindertattoos met een doodskop en kompas. Deze set is extra speciaal door de details in goudfolie. Elk pakje bevat 2 tattoos. Leuk ideetje om in een feestzakje voor een verjaardag te steken en cadeau te doen aan je vriendjes.

Afmetingen pakje: 7 x 9 x 0,3 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
9700
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...