Superleuke Little Friends speelset - Op reis

Staat: Nieuw product

Haba

HAB573

Little Friends van HABA (95)

Ben je gepakt en gezakt om op reis te gaan met je kleine vriendjes? Prik een plek op de kaart, laad je spullen snel in de caravan en zoek de zon op. Het wordt de reis van je leven! De kleine vrienden kijken er al naar uit om languit van de zon te genieten. 

De ruige terreinwagen kan zelfs een stukje zelf rijden en bij de caravan zitten 2 klapstoeltjes om onderweg halt te houden. Fijn rollenspeelgoed van Haba.

54,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304740

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Superleuke Little Friends speelset Op reis als uitbreiding voor je Little Friends collectie of om vrij mee te spelen. Leuke set om door de kamer te reizen en nadien weer naar je poppenthuis terug te keren.

Inhoud: 1 terreinwagen met vliegwielmotor en achterbank, 1 caravan met afneembaar dak, 2 ligstoelen, 1 luifel om aan de caravan te hangen en 1 Little Friends jongen poppenhuispopje
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen verpakking: 40 x 20 x 16 cm

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2040160.84
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Little Friends van HABA
Inspiratie en stories