Supermini Spel - Eenhoorn Flonkerglans - Betoverende memo

Staat: Nieuw product

Haba

Mini cadeautjes, maxi pret! (644)

Zin in een spelletje met eenhoorn Flonkerglans en al haar vrienden? Dit mini memospel neemt niet veel plaats in in je spelletjeskast en is tegelijk toch reuze leuk om boven te halen en te spelen dankzij de leuke prenten en memokaartjes met glitterstof.

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305512

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Supermini memoryspel Eenhoorn Flonkerglans van Haba is een betoverende memo voor de allerkleinsten.

Speel samen met eenhoorn Flonkerglans en haar vrienden memo. Wie dezelfde afbeeldingen het beste kan onthouden en op die manier de meeste kaartenparen kan verzamelen, wint!
 
32 wolkenkaartjes (16 paren), 1 handleiding in 6 talen (Engels, Spaans, Nederlands, Italiaans, Duits, Frans)
Leeftijd: vanaf 3 jaar

Aantal spelers: 2-4 jaar
Spelduur: ongeveer 10 minuten

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories