Tactiele voelkaarten - Savannah

Stevige set touch cards met verschillende dieren en texturen

Staat: Nieuw product

Janod

JS504

Neem je mini('s) mee op reis door de wereld van de savanne door ze een leeuw, een aap, een giraffe, een olifant, een papegaai of zelfs een krokodil te laten aaien!

Jawel je leest het goed, je kan de wilde dieren niet alleen naar kijken maar ze ook kaart per kaart ontdekken, leren benoemen en zelfs aan voelen dankzij deze set tactiele voelkaarten van het Franse speelgoedmerk Janod. De kaarten hebben een groot formaat uit stevig karton, helemaal baby en peuterproof.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02694

SamenstellingenKarton
TypeBabyboekjes
Leeftijdvanaf 1 jaar

Touch cards Savannah uit de collectie van JANOD. Ontdekken is zo leuk met deze tactiele kaarten! Op deze kartonnen kaarten aan een stevige ring staan de mooiste dieren op grote vlakken met verschillende texturen zodat kleine handjes vertrouwd kunnen ontdekken en voelen aan de verschillende materialen van de zachte manen van de leeuw tot de ruwe huid van de krokodil.

Deze set bevat 6 dierenkaarten met materialen om aan te raken, gebonden door een verwijderbare ring om de kaarten bij elkaar te houden en gemakkelijk mee te nemen.

Een 'boom'-kaart met een opening aan de voorkant maakt het ook mogelijk om verstoppertje te spelen met de kaarten.

Leeftijd: vanaf 12 maanden.
Afmetingen: elke kaart meet 18 x 16,1 cm
Materiaal: dit product is gemaakt van FSC®-gecertificeerd karton en een kunststof ring, komt verpakt in een mooie doos

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.