Tafeldecoratie - Hazel Gardiner Spring & Summer

Kleurrijk bloemstuk uit crêpe- en tissuepapier met detail in goudfolie

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR806

Alles voor een paas feestje (82)

Maak je feesttafel AF met dit fleurig centerpiece uit de collectie van het onnavolgbare Meri Meri, een samenwerking met de Britse bloemsierkunstenaar Hazel Gardiner.

Ideale tafeldecoratie voor elke feestje van lentefeest, jubilieum, trouw tot verjaardagsfeest of baby shower.

55,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 221643

CollectieSpring & Easter
TypeDecoratie
KleurMeerkleurig

Tafeldecoratie Hazel Gardiner Spring & Summer van MERI MERI zal er absoluut prachtig uitzien op je feesttafel, of waar je ook een eyecatching stuk feestdecoratie kan gebruiken.

Dit bloemstuk met papieren bloemen en blaadjes bevat 21 bloemen, gemaakt van tissue- en crêpepapier, in roze, blauw, wit, geel en groen. En 15 bladeren voor een prachtig effect. Inclusief duidelijke handleiding om de bloemen juist te schikken.
De bloemen zijn bevestigd op houten stokjes en draad.

De set wordt geleverd in een platte doos, met gescupte rand in goudfolie, om de bloemen in uit te stallen. De verpakking is gemaakt van milieuvriendelijk papier

Afmetingen gemonteerd: 58,4 x 43,2 x 21,6 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories