Te gekke Go Wild feestzakjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR107

Feestzakjes horen bij elk feest, leuk om te vullen met een bedankje, souvenir of snoepjes om mee naar huis te nemen en lekker na te genieten van het feest.

Met deze tropical party bags van Meri Meri zit je goed. Lekker hip, gemaakt uit papier en met stijlvolle en tegelijk speelse print van tropische dieren. Een echte musthave op jouw jungle-feestje!

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 169633

CollectieGo wild
TypeTraktatiezakjes
KleurMeerkleurig

Laat je gasten ook naar huis gaan in de tropisch sfeer die op je feestje hangt, dankzij deze mooie Meri Meri Party Bags, geïllustreerd met tropische figuren, neon en groen-metallic accenten. In elk pak zitten 8 tropische traktatiezakjes.

Ga je voor een compleet Jungle-thema? Kijk dan zeker ook naar de bekers, bordjes, slinger, servetten en andere items van Meri Meri in dezelfde hippe tropical-print uit onze collectie.

Afmetingen; 12,5 x 24 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.240.130.050.16
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.