Te gekke verkleedset - Blauwe vogel cape

Staat: Nieuw product

Meri Meri

Huppelt je kind vaak door de kamer, net alsof hij of zij vliegt? Dan is deze blauwe vogel verkleedset een perfect aanvulling op de verkleeddoos.

Het bevat prachtig bewerkte blauwe vleugels en een staart, beide gemaakt van gegolfde tule. Het kopstuk is gemaakt van blauw fluweel, met gestikte zilveren ogen en een glinsterende papegaaienbek.

55,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 203438

PersonageVogel
CollectieSafari Animals
TypeVerkleedcapes
KleurBlauw
Leeftijdvanaf 3 jaar

De Meri Meri Blue Bird Dress Up Set is een prachtige verkleedset om je mini op 1-2-3 om te toveren tot een sierlijke vogel. Helemaal in de sfeer van het Braziliaans carnaval!

De gevleugelde cape - met een prachtige staart - is gemaakt van blauw gevoerde en gelaagde tule. De blauw fluwelen hoofdtooi heeft lief gestikte details en een prachtig glitterstof detail op de snavel. De cape is vastgemaakt met een drukknoopje en de hoofdtooi met een glitter elastische klittenbandsluiting.

Maat: one size - geschikt voor kindjes van 3 tot 6 jaar
Afmetingen nek: 36,8 cm, lengte: 66 cm
Materiaal: tulle in verschillende blauwe tinten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.