Tentbouwsysteem PL-UG tent kit - Super

Complete set om kampen te bouwen, zowel binnen als buiten

Staat: Nieuw product

PL-UG

KZ26597

Bouw je eigen tent met PL-UG, de tent experts uit Engeland. Met behulp van meubels vensterbanken, ramen, bomen, takken,… maak je in een...

54,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : pl-ug ttks

Bouw je eigen tent met PL-UG, de tent experts uit Engeland. Met behulp van meubels vensterbanken, ramen, bomen, takken,… maak je in een vingerknip je eigen schuilplaats. Binnen of buiten, met het tentbouwsysteem van PL-UG start je overal een nieuw avontuur. Hoe werkt het? Heel eenvoudig: zoek, kies en bouw!

Zoek voorwerpen waaraan je de PL-UG componenten kan bevestigen, kies de tools die je nodig hebt en bouwen maar! De superdeluxe set bevat 8 stokken, 4 koppelstukken, 3 klemmen voor tafels, 3 haken voor stoelen, 2 zuignappen voor ramen, 6 grips voor de lakens, 2 haringen voor in de grond en 1 Keep out! bord. Alle componenten kan je onderling verbinden en bevestigen aan verschillende voorwerpen in het huis.

Het enige wat je zelf nog nodig hebt, is een oud laken dat kan dienen als zeil en niet te vergeten: jouw verbeelding! Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.7
  • Door May M.
  •  de 09/11/2020
eenvoudig en toch om heel creatief mee te spelen, binnen en buiten!
  • Door Anonymous A.
  •  de 14/02/2020
Is de max voor ondernemende kinderen. Zowel buiten als binnen.
  • Door Anonymous A.
  •  de 17/07/2019
Het is een voorlopig nog niet uitgeprobeerd cadeautje, maar het heeft alles om straks 5* te krijgen ...
PL-UG - Bouw je eigen tent met PL-UG, de tent experts uit Engeland. Met behulp van meubels vensterbanken, ramen, bomen, takken,… maak je in een vingerknip je eigen schuilplaats. Binnen of buiten, met het tentbouwsysteem van PL-UG start je overal een nieuw avontuur. Hoe werkt het? Heel eenvoudig: zoek, kies en bouw! Zoek voorwerpen waaraan je de PL-UG componenten kan bevestigen, kies de tools die je nodig hebt en bouwen maar! PL-UG komt met drie kits, gaande van een basis set tot een superdeluxe uitbreiding. Elke kit bevat minstens enkele klemmen voor tafels, haken voor stoelen, zuignappen voor ramen, grips voor lakens en een Keep out! bord. Alle componenten kan je onderling verbinden en bevestigen aan verschillende voorwerpen in het huis of de tuin. Het enige wat je zelf nog nodig hebt, is een oud laken dat kan dienen als zeil en niet te vergeten: jouw verbeelding!