terra kids onderzoekerstasje

terra kids onderzoekerstasje

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25041

Terra Kids collectie by Haba (42)

In dit tasje zit alles wat kleine ontdekkers voor hun avonturen in de natuur nodig hebben. Met het zakmes baan je een weg door de wilde...

19,95 €

Add to my wishlist

In dit tasje zit alles wat kleine ontdekkers voor hun avonturen in de natuur nodig hebben. Met het zakmes baan je een weg door de wilde bosbegroeiing en met het kompas blijf je op het juiste pad. Met de aluminium karabijnsluiting hangt het onderzoekerstasje aan je rugzak of broek.
Inhoud: zakmes met 6 functies, hoogwaardige ledlamp (wordt geleverd zonder 1 X AAA batterij), 1 loep die 3 en 6 keer vergroot, 1 kompas. Materiaal: neopreen, nylon, kunststof, aluminium musketon.

Opgelet: dit is geen speelgoed, alleen geschikt voor oudere kinderen of onder begeleiding van een volwassene. Afmetingen: ca. 10x14,5x3 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1014.500.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :300319

Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en thema's